30 maj 2006

Nina Besara?


I går blev jag och min vän Nina Unesi ihopblandade än en gång (någon trodde att Nina var jag). Vi har blivit det några gånger. Två Södertäljetjejer med svart hår, långa näsor, assyriska/syrianska föräldrar och vassa pennor. Det är inte lätt...

Vi har som sagt förväxlats med varandra några gånger, men inte alls lika många gånger som Maryam och Mariam. För mig och Nina är det fortfarande en rolig grej, vi skrattar, fnissar och undrar om vi verkligen är så lika eller om människor som möter oss bara inte är uppmärksamma nog.

Sammanhanget som vi blev ihopblandade på i går kväll var en fin middag. Ungefär 18 av de 25 deltagarna var vita män i 50-årsåldern. Handen på hjärtat? Jag hade enormt svårt att se skillnad på dem.

29 maj 2006

Fortsättning följer?

Håkan Flemström har inte hört av sig sen jag skrev bloggen här nedanför. Trots att jag har skrivit flera ledare om de där jäkla "invandrarna"! Skrämde jag iväg honom tro?

03 maj 2006

Vem fan är Håkan Flemström?

Håkan Flemström är en sjuk människa som jag nu har förstått inte bara jagar mig utan typ alla blattar jag känner som är offentliga. Han har skrivit till mig i några års tid, sedan jag var redaktör för Tvärdrag. Hur fan kan en gammal isolerad psykopat från Uppsala ha koll på den obskyra lilla tidskriften Tvärdrag!? Gubben har stenkoll, är slutsatsen.

Dessutom terrar han Nalin, Nuri, Carlos, Zanyar och många många fler. Kan tänka mig att bland annat dessa finns på hans lista (men jag vet inte, hör gärna av er!):
Dilsa, Jonas Hassen, Sakine, Nima, Mohammed O, Johannes A, Mariam, Maryam, Joe, Ibbe, Ardalan, Devrim, Mona S, Jens O, Kurdo, Luciano, Nina U.

*puh* Det var de jag kunde rapa ur mig på rak arm.