03 maj 2006

Vem fan är Håkan Flemström?

Håkan Flemström är en sjuk människa som jag nu har förstått inte bara jagar mig utan typ alla blattar jag känner som är offentliga. Han har skrivit till mig i några års tid, sedan jag var redaktör för Tvärdrag. Hur fan kan en gammal isolerad psykopat från Uppsala ha koll på den obskyra lilla tidskriften Tvärdrag!? Gubben har stenkoll, är slutsatsen.

Dessutom terrar han Nalin, Nuri, Carlos, Zanyar och många många fler. Kan tänka mig att bland annat dessa finns på hans lista (men jag vet inte, hör gärna av er!):
Dilsa, Jonas Hassen, Sakine, Nima, Mohammed O, Johannes A, Mariam, Maryam, Joe, Ibbe, Ardalan, Devrim, Mona S, Jens O, Kurdo, Luciano, Nina U.

*puh* Det var de jag kunde rapa ur mig på rak arm.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man inte bara skriva "dra åt helvete jävla sopa". Fattar han inte vinken då?

Vad är botemedlet mot rasistiska rättshaverister? Jag hoppas att det är svordomar, för såna har jag gott om.

/Nina U

Anonym sa...

Vill bara säga att word verification den här gången är: kukpyp.

:-)

/N

Fredrik sa...

och varför ska vi människor kallas kristna och muslimer, vi är väl först och främmst människor och ska som sådana bedömas oavsett färg, religion och kön.

Anonym sa...

Han fick väl Tvärdrag som alla andra tvångsanslutna till rörelsen ;) Rensa registren det är vår!

Anonym sa...

Tråkigt med idioter.. men det som är den mest häpnadsveckande här är ju att du kalla "Tärdrag" för en obskyr liten tidskrift? Eller?

Anonym sa...

hej
Jag fick ett e-mail med HOT osv av samma man i slutet av förra veckan (Håkan Flemström stod det). Det hade att göra med min politiska verksamhet och min anmälan mot TV4 Mälardalen, då jag hörde ett nyhetsinslag där de sa “Vi är skandinaver, vi ska inte bli negrer” (det var en intervju med en hudläkare).

Denne Håkan F, tyckte att jag var analfabet, och att jag skulle åka tillbaka till det “djungel-land” som jag kommer ifrån bla, bla, bla. Ni vet hur det är.
Knäppskallar finns överallt. Och som människa som har rätt till en egen åsikt, politiker och medmänniska allt är inte alltid lätt, men, men, man ska inte ge upp för det.

Med vänliga hälsningar

Avni
www.avni.se

Nathalie Sundesten Landin sa...

Var är ni? Varför skriver ni inte? Jag saknar er!
/Nathalie

Anna H sa...

Jag och flera kollegor på tidningen Hälsinge Kuriren där jag jobbar har också fått mail från Håkan Flemström, alltid i samband med att vi skrivit om invandrarfrågor. Söderhamn har tagit emot flera asylsökande, vilket ledde till att främlingsfientliga organisationer försökte etablera sig där, vilket i sin tur ledde till att söderhamnare höll stora demonstrationer mot främlingsfientlighet. I samband med att vi skrev om det i tidningen fick alltid skrivande reporter ett mail från Flemström, där hans huvudpoäng ofta är att "befattningen städare skulle passa fröken X bättre". Till mig skrev han att om jag nu så gärna ville att invandrare skulle komma in på arbetsmarknaden borde jag föregå med gott exempel och överlåta mitt jobb till en "nysvensk", en fråga som jag dock aldrig ens berört i min artikel. Så jag tror att han helt enkelt är galen, och skjuter från höften... Men det är förstås inte okej för det.

Fredrik Malm sa...

Grattis... den där figuren har trackat mig ett bra tag också. Skriver om psykopat-malm, expo-psykopat bla bla.

Du kan ju alltid anmäla. Fast jag är inte så säker på om det skulle få honom att lägga av, snarare blir han nog mer triggad av det.

Anonym sa...

Hej.
Jag har i samband med mitt arbete i Uppsala haft två långa episoder med Håkan Flemström, dels för tio år sedan då han skickade ca 15 trakasserande brev om mig till min chef, samt även nu, tio år senare då han åter försökt trakassera mig genom min chef.
För tio år sedan drog han fram en kniv då han mötte mig på stan. Polisens utredning konstaterade att ord stod mot ord och ärendet lades ner. Tyvärr kunde jag inte hänvisa till några tydliga bevis.
Men, efter vad jag vet idag så är HF en ganska allvarligt psykiskt störd person och möjligen är påhoppen inte så mycket att bry sig om egentligen. Visst,det kan vara oerhört provocerande att t ex om och om igen bli kallad för "farlig psykopat" vilket jag flera gånger blivit (jag undrar vem det är som egentligen är psykopaten?)men antagligen är det så att HF är en man som skulle behöva ordentlig vård och inte polisanmälninger (vilka han dessutom har en stor förmåga att slingra sig undan.)
Ja, hoppas det här kan bidra något till de andra synpunkterna
Med Vänlig Hälsning
Anonym skribent

Anonym sa...

Jag är Håkan Flemström och jag tänker ta livet ur mig så ni kan
brådstörtat ta vidare av indrandringspromblem......

Jag orkar inte......
Jag kan inte prata o dylikt efter en hjärnblödning och nu överlåter jag till er ni alla poltiskt korrekta att ni tar ansvaret....
Jag har inte kunnat tala,skriva,var rullstolsbunden ca 1 år efter hjärnblödningen .....
Men det där bryr sig inte nån av er politiska korrekta om.....

Jag befinner mig på -----------
i Uppsala och jag ska ta livet av mig just på grund av er poliskt korrekta kommentaren......
Jag är lärare och jag har med "MED VÄNLIG HÄLSNING ANOMYM SKRIBENT
11 AUGUSTI ,2009 16.19 " INTE VARIT MED OM DESSA MÄNNISKORS
VANSINNE.....
DET ÄR LJUG !!!!!!!!!!!!!
mvh
håkan

ps
det är inte sant med personen "vänlig hälsning 11 augusti" .....
(Han är ju alkoholist i Uppsala ...)