15 september 2006

Wetterstrand på speed

Enligt Expressen tyckte 35% av tittarna att Göran Persson gjorde sämst ifrån sig i gårdagens debatt. Men liksom Göran Persson fäster jag inte någon vikt vid de mätningar, denna eller andra, som görs efter debatterna i tv. Jag har egna ögon att se med.

Helt klart mest under isen var Lars Leijonborg. Eller Riddaren av den Sorgliga Skepnaden som någon kallade honom. Jag fick känslan av att han satt och formulerade sitt avskedstal som folkpartiledare snarare än att fokusera på debatten. Nä, Göran Persson var inte sämst. Däremot stod han för kvällens största och mest allvarliga tystnad. Den när han inte ens försökte ta sig in i diskussionen om integrationsfrågor. Skäms Göran!

Den andra Göran, Göran Hägglund, gör mig något splittrad. Å ena sidan fortsätter jag att starkt ogilla hans och kd:s politik, men å andra sidan kan jag inte låta bli att gilla karln. Han är en av de få som faktisk känns äkta på riktigt. Och igår tog han en klar andraplats.

Ohotad etta var dock Maria Wetterstrand. Hon körde över samtliga både vad gäller argumentation och engagemang. Tjejen såg ut att gå speed. You go girl!

2 kommentarer:

Bogdan sa...

Ey girl! Jag såg på tv imorse. Grymt yao.

Bogdan sa...

Självklart jag menade Nisha, inte dej Krister yao.