08 september 2006

Upphöj Heliga Birgitta

Jag skrev redan för tre månader sedan att Birgitta Ohlsson borde bli partiledare för folkpartiet. Nu har min kollega i TV4:s fredagspanel, Viggo Cavling, hakat på. I sin senaste ledare i tidningen Resumé kräver han Lars Leijonborgs avgång och föreslår Birgitta Ohlsson som ny partiledare.

Det är nu hon har sin chans. Den 18 september, alltså dagen efter valet, måste Birgitta ta mod till sig, göra en kupp á la Tove Lifvendahl och rensa partitoppen på dem som har gjort folkpartiet till något oigenkännligt. Den största hjärnan bakom förvandlingen, förre partisekreteraren Johan Jakobsson, är redan undanröjd.

Birgitta Ohlsson står för det folkpartiet en gång var – sanna socialliberaler – och har inte dragit sig för att kritisera partiledningens politik det senaste året. Birgitta, you can do it!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fast Tove Lifvendahl har väl efter kuppen knappast gjort några större intryck inom moderaterna, va?

Kraxpelax sa...

Citytidningen visar sedvanligt svensk feghet och ryggradslöshet. Sveriges makthavarekan inte ens STAVA till begrepp som heder och värdighet. De är ryggradslösa kräk.

Jag tillägger att Olof Palme troligen mördades av ett kurdiskt kommando i iransk tjänst med understöd av stasi. Dessa mördade även cats falck, lena gräns, carl algernon, Claes-Ulrik Winbergh med fruoch Hildigeek. Hans Holmér var på rätt spår. Jag riskerar själv livet genom att avslöja det här, men jag är personligen trött på livet, beredd att dö och därför totalt orädd.

Avslöja vidare de förfärliga Kissdemokraterna med Judas Hägglund i spetsen och deras planer på att riva upp alla sjukpensioner: en LÅNGT värre skandal en folkpartiets enfaldiga busande med webspionage.

Anna, Fair and True sa...

Birgitta Ohlsson är verkligen ett bra alternativ! Go B!