11 november 2005

Late adaptor

Som vanligt är man sent ute. I stället för att dra på språkresa till Brighton vid 15 blev det masterstudier i Australien samma år jag fyllde 30. Skaffade Ljungberg/Beckham-frilla strax innan de själva rakade av sina. Och nu, en blogg. När till och med Annika Billström haft en rullande en längre tid. Men i stället för att sitta och muttra i frukostyoghurten över morgonbladen – över alla dumheter som skrivs och skrivs om – är det nu så dags att i stället producera egna dito. Om inte annat för att avlasta min fru från den diskussionslystnad som kan uppstå vid dessa tillfällen. Förhoppningsvis blir det en något regelbunden aktivitet, men sannolikt inte varje dag. Humöret får styra helt enkelt.

4 kommentarer:

Jonas Morian sa...

Välkommen! Ser fram emot att ta del av dina tankar den här vägen.

Anonym sa...

Cool Krille,
JM tipsade.
Och han har saa raett.
Visst ska du blogga-blir intressant.
Du kanske t.o.m ska
redovisa bandyresultaten.
|Oc hatt du inte visar baettre foton, du aer ju vaersta hunken...fast daa skulle kvinnsen kommatill siten saa att den fick staenga.. Du faar vael inte foer
fru Nyman..:-)
Ni aer vaelkomna till Kreta!
/Ulf-ska importera klubbor hit,
och lura ett gaeng sportfaanar
haer att lira.

Krister Nyman sa...

Tack Ulf! Din analys om fotot är helt korrekt - vad kan man göra? ;-) Kreta låter inte som en dum idé, särskilt inte nu när det börjar växa istappar ur näsborrarna på morgonen när jag cyklar till jobbet. Och om inte för det skulle det va kul att se hur Kretaner hanterar en innebandyklubba.

Anonym sa...

istappar ur naesborrarna...:-)Fint sagt! sjaelv sitter jag och svettas, solen raakade titta fram
och daa blir det genast kvavt. Annars aer det lite kallt haer paa hoesten/vintern, lite raatt, det ligger ju vid havet goshbevars.
Det aer inte kretensare -aen- utan en blandning av canadick/polsk, tysk, hollendare och ovrigt loest folk som vet att traktera den lilla plastkulan.
Men RKbandy och traeffa folk aer det jag saknar mest.