29 december 2006

En konstig dag

I morse satt jag som vanligt (varannan fredag) i TV4:s nyhetspanel. Ämnet för dagen var ”Skandalåret 2006”. Vi avhandlade sosseaffärer, alliansaffärer och fågelinfluensan/somaliasvenskarna/Bodström i rasande takt! Jag var så trött efter en jobbigt sömnlös natt att jag knappt minns vad jag sa. Krister sa att jag lät…brysk! Hemskt. Tur att det inte finns att se på nätet i efterhand.

Väl hemma däckade jag i tre timmar. Med posten damp det senare ner ett suspekt kuvert med sjaskig handstil. Ett aggbrev!! (Vill inte använda”hatbrev”, så hatiska är inte de flesta av mina anti-beundrarbrev…) Jag blir så sjukt trött på att de har hittat hem till mig! Okej att det kommer en drös till jobbet, men hur i h-e har den som skrivit (förstås ej underskrivet) fått tag i min adress!? Skaffade ju hemligt telefonnummer och adress när jag började på bladet. Hjälper tydligen inte.

Nu i eftermiddags var vi och förortsshoppade i Farsta centrum. Lyckades gå därifrån utan mellandagsreashoppingkassar! Behöver dels tänka på ekonomin nu när jag ska frilansa. Och dels (huvudskäl!) behöver jag en riktig och proffsig genomgång av min garderob och en personal shopper. Får liksom aldrig till någon stil och är trött på att strököpa saker som inte passar med resten. Undrar om det finns någon sådan tjänst? Vi-rensar-din-garderob-och-hjälper-dig-fylla-på. Vore fantastiskt.

Gott nytt år!

3 kommentarer:

Tora Hansjons sa...

Annika E, kommunalrådssekreterare i Södertälje, sa att hon har en stylist-kompis som kan sånt när jag gnällde om min anti-matchande-jag-klär-mig-som-om-jag-var-fyrtiofem-och-fjorton-på-samma-gång-garderob (har mellandagsshopat tre dagar utan en enda kasse med hem).

Gott Nytt År!

Nisha Besara sa...

Å, grymt! Kan man hyra henne??

Fredrik Lundh sa...

Hittar du någon sådan garderob-tjänst får du mer än gärna höra av dig...

Gott Nytt År!

/Fredrik Lundh