04 december 2006

Jul, sossar och muttor

Off, jag gillar verkligen inte jul. Expressens Fredags-redaktör Annika Leone beskrev träffande hur hon (och jag) känner, läs hennes text så slipper jag upprepa. Dessvärre äälskar min älskade make jul och julpynt. *stånk* Eftersom han lämnade mig i nästan tre veckor och äntligen är hemma ska han få gå loss med julpynt bäst han vill. Det är överdjävligt att vara ensam så länge utan sin älskade! Han lovar att han aldrig reser bort utan mig – jag lovar att han får släppa loss sin julkreativitet.

För övrigt är det kul att den socialdemokratiska eftervalsdebatten har sparkat igång ordentligt. Aktuellts 18-sändning toppades med en undersökning som visar att två tredjedelar av socialdemokraternas lokala ordförande tycker att Göran Persson bär ett stort ansvar för förlusten. Ingen sa detta innan valet – varför? Detta ska jag prata om i morgonteve i morgon bitti. Klockan 7.45 i SVT1, jag och Stjernkvist i soffan.

Slutligen: Jag ställer mig mycket undrande till tjejer som vill visa sin slätrakade/vaxade mutta för världen.

2 kommentarer:

Nisha Besara sa...

Förtydligande: Min älskling påpekar att han inte alls älskar jul. Han äälskar definitivt inte julpynt. Däremot gillar han julen mer än mig. Och han gillar smakfulla inredningsdetaljer som för tankarna till jul. Smakfullhet är annars en egenskap som utmärker det mesta med Krister, men jag inser att det måste påpekas för er läsare som inte känner honom lika bra som jag. Bara så inte er fantasi skenar iväg vad gäller julpyntandet...

Lasse Eriksson sa...

Tycker att det behövs mer av eftervalsdebatt i partiet. Anser att yttranden i form av att Persson är skälet till förlusten snarare visar på våra egna tillkortakommanden i valanalysen. Skall det bli maktskifte 2010 måste analysen fördjupas mer än så. Förlusten i Västmanlands landstingsval, Västerås, Fagersta och Sala förklaras inte genom Göran Persson. Inte heller s-framgången i Arboga, Hallstahammar, Surahammar och Norberg. Hur hade eftervalsdebatten sett ut om vi bytt ledare före valet och ändå förlorat? Hade vi då sagt att "tänk om ändå Persson stannat lite till?" Fördjupning i analysen önskas.